Adamcová Drahomíra
Baldassarri Ivan
Bartošová Miroslava
Baumgartnerová Jaroslava
Bazalková Jana
Bendová Daniela
Blahutová Barbora
Bledá Miroslava
Faměrová Pavlína
Fraňková Ivana
Gallová Zdeňka Marie
Gersdorfová Markéta
Hluchý Jan
Holubová Miloslava
Hrdonková Lubomíra
Hrdá Eva
Hrůzová Marie
Hubatá Naděžda
Hurtová Zdeňka
Kabarhina Oksana
Kafka Vladimír
Knížák Pavel
Kohoutová Blanka
Kohoutová Kristýna
Koreisová Petra
Kotoun Václav
Košařová Klára
Kůtová Naděžda
Mallá Eliška
Mallá Šárka
Malúšková Silvie
Moucha Martin
Myslivcová Yvona
Mázdrová Hana
Niklová Miluše
Nováková Hana
Petruš Marek
Pirošíková Ludmila
Polanská Andrea
Poláková Karolina
Poláková Markéta
Pospíšilová Lydie
Rygolová Jana
Sadílek Roman
Sentenská Iva
Schlossarová Nina
Slámová Jana
Svobodová Miroslava
Svobodová Romana
Turková Nikola
Valíčková Eliška
Vlasáková Helena
Vojáčková Renata
Zdrhová Eva


Google hledávání na tomto webu:

   

DŮLEŽITÉ INFORMACE PRO RODIČE 22.5.
 

1. PRO RODIČE NASTUPUJÍCÍCH DĚTÍ
Vážení rodiče,
výuka pro školní skupinu 3.A - 13 dětí, bude probíhat každý všední den od 8 do 11.15 h. Naší skupinu musím odvést přesně v 7.50 každý den ze školního dvora, ZAŘIĎTE, PROSÍM, ABY V 7.48 BYLY DĚTI NA DVOŘE, nesmí se tam shromažďovat dříve, kdy tam jsou jiné skupiny, ani přijít později, kdy tam budou jiné skupiny. Doprovoďte tedy děti nebo je pošlete tak, abychom to nekomplikovali jiným skupinám. Na nikoho tam nemohu čekat, protože skupiny se nesmí mísit. Děti půjdou se mnou každý den rovnou do třídy, jen si první den vyndáme všechny věci ze skříněk, DĚTI MUSÍ ODEVZDAT 25.5. KLÍČEK OD ŠATNÍ SKŘÍNKY, potom budou otevřené skříňky dezinfikovány a žáci je mohou používat až další školní rok. SBALTE, PROSÍM DĚTEM VĚCI PODLE SEZNAMU z příspěvku z minulého týdne, nezapomeňte jim dát KLÍČEK OD ŠATNY, ten tam dopíšu. POZOR, NA ČESTNÉM PROHLÁŠENÍ MUSÍ BÝT DATUM 25.5.2020!!!, jinak žáci nesmí do školy, je to proto, že se třeba o víkendu nenakazili. Proto tam datum opravte, přepište, vytiskněte si znovu, u střídavé péče by prohlášení mělo být podepsané od obou rodičů nebo by žák měl mít s sebou 2 prohlášení od obou rodičů z různých domácností s datem 25.5. TOTO PROHLÁŠENÍ BUDOU MÍT DĚTI PŘED ŠKOLOU V 7.48 V RUCE, MUSÍM JE IHNED VYBRAT, BEZ PROHLÁŠENÍ NESMÍ DÍTĚ DO ŠKOLY!!
KAŽDÝ DEN BUDEME MÍT VYUČOVACÍ BLOKY ČJ, M, AJ A KRÁTCE PRV, KAŽDÝ DEN KONČÍ VÝUKA V 11.15, (PRO NAŠI SKUPINU), POTÉ JE ASISTENT ODVEDE PŘES DVŮR, DĚTI, KTERÉ NECHODÍ NA OBĚDY, JDOU DOMŮ, OSTATNÍ S NÍM POKRAČUJÍ NA OBĚD, V 11.40 MI JE ASISTENT PŘIVEDE ZPĚT DO TŘÍDY, TI, CO BUDOU MÍT V NOTÝSKU, ŽE SE NEZÚČASTNÍ ODPOLEDNÍHO DOUČOVÁNÍ NEBO ČTENÁŘSKÉHO KLUBU SE OBLEČOU, OBUJÍ A V 11.45 ODCHÁZÍ ZE DVORA DOMŮ, OSTATNÍ ZŮSTÁVÁJÍ OD PONDĚLÍ DO ČTVRTKA DO 14H, V PÁTEK VŠICHNI ODCHÁZEJÍ PO OBĚDĚ V 11.45 ZE ŠKOLY, NEOBĚDVAJÍCÍ V 11.15, NIKDO NEZŮSTÁVÁ NA ODPOLEDNE. Pokud budou odcházet každý den pravidelně, napište to dětem jasně do notýsku, stačí jednou, pokud budou nepravidelně, pište jim to na každý den, nejdéle do 14h, v pátek po vyučování.
ZMĚNA - DOUČOVÁNÍ BUDE V PONDĚLÍ A VE STŘEDU, ČTENÁŘSKÝ KLUB BUDE V ÚTERÝ A VE ČTVRTEK, NEPLATÍ DŘÍVĚJŠÍ PŘIHLÁŠENÍ, ODPOLEDNE MŮŽE BÝT DO 14 KDOKOLIV ZE ŽÁKŮ, KTEŘÍ NAVŠTĚVUJÍ DOPOLEDNÍ VÝUKU, skupiny se nesmí mísit.
POKUD DÍTĚ NEJDE DO ŠKOLY, RODIČE JSOU POVINNI NEPRODLENĚ INFORMOVAT ŠKOLU Z JAKÉHO DŮVODU SE DÍTĚ NEDOSTAVILO DO ŠKOLY, proto mi ihned první den NEPŘÍTOMNOSTI ŽÁKA napište sms s omluvenkou a s důvodem, po příchodu do školy musí mít žák omluvenku v ŽK s důvodem, je to kvůli tomu, abychom věděli o nákaze.
POZOR, RODIČE NESMÍ VSTUPOVAT DO BUDOVY ŠKOLY DO KONCE ŠKOLNÍHO ROKU!

2. PRO RODIČE NENASTUPUJÍCÍCH DĚTÍ
Vážení rodiče,
včera na poradě jsem se dozvěděla, že Vás nesmím pustit do školy, učební materiály si máme předat u učitelského vchodu, naproti dvoru za zelenou brankou. Všichni ostatní učitelé dali hodinu týdně, já už Vám nechci měnit časy, které jsem napsala minulý týden do příspěvku, co si mají děti nachystat, prosím, zařiďte si to a s předstihem mi včas napište sms, kdy mi donesete věci, abych tam seběhla, nebo mi lépe s předstihem zavolejte nebo prozvoňte, někdy při výuce neslyším sms, podle toho, co děláme.
PROSÍM, NEZAPOMEŇTE VZÍT KLÍČEK OD ŠATNÍ SKŘÍŇKY, POTŘEBUJI HO ODEVZDAT, UMOŽNÍM VÁM VYPAKOVAT SI VĚCI VAŠEHO DÍTĚTE, dopíšu klíček do seznamu.
PLATÍ STŘEDA 27.5.9 - 10.50, NEBO ODPOLEDNE 12 - 13.40, ČTVRTEK 28.5. VE STEJNÉ ČASY, DODEJTE MI, PROSÍM, VŠE PODLE SEZNAMU K HODNOCENÍ, V 11h a před 14h už budu připravovat a řadit děti a nebudu mít na Vás čas, proto jsem časy trochu posunula.

3. PRO VŠECHNY O HODNOCENÍ!!
NA PORADĚ JSME SE DOHODLI, ŽE HODNOCENÍ BUDE ZNÁMKAMI,
budu vycházet ze známek za únor, březen, BUDU HODNOTIT SPLNĚNÍ POKUD MOŽNO VĚTŠINY ZADANÝCH ÚKOLŮ, NEBUDU HODNOTIT SPRÁVNOST, co dětem vůbec nešlo označit zeleně, nemělo by toho být mnoho, kromě AJ, z češtiny byla nová učební látka pouze základní skladební dvojice, vše ostatní už se mnou děti mnohokrát dělali, z matematiky teprve bude nová látka v geometrii obvody a obsahy geometrických tvarů, konstrukce trojúhelníka.
Z AJ si všechny děti budou pravidelně opakovat slovíčka a obě skupiny si je postupně dopíší. Ze všech třetích tříd budu učit AJ pouze já, ve 3.B a 3.C, kam nesmí vstupovat učitel AJ, si budou pouze děti samy vyplňovat pracovní listy. Také pouze v naší třídě je i odpoledne vyučující učitel, uznalí rodiče vidí, že pro Vaše děti dělám maximum, ostatní prosím o lepší spolupráci, předpokládám, že pro své děti také děláte, co můžete. AJ budu hodnotit podle snahy, ev. u druhé, ne mojí skupiny, podle vysvědčení z minulého pololetí.
POKUD SE DĚTI PRAVIDELNĚ UČILY A PŘIPRAVOVALY PODLE MNOU ZADÁVANÉHO UČIVA, vždy jsem jim ho zadala s předstihem, abyste jim nastolili režim podle toho, jak to vyhovuje u Vás doma, POKUD BUDOU MÍT VĚTŠINU SPLNĚNOU DLE SVÝCH MOŽNOSTÍ, NEBUDU HODNOTIT SPRÁVNOST, ALE PLNĚNÍ, PÍLI, PRACOVITOST, NEDÁM JIM HORŠÍ ZNÁMKY NEŽ V 1. POLOLETÍ, MAXIMÁLNĚ JIM JE ZLEPŠÍM.
VŠICHNI RODIČE, PROSÍM DÁL SLEDUJTE WEB, RODIČE DĚTÍ DOMA, DÁL DOHLÍŽEJTE, ŽE DĚTI ABSOLVUJÍ VÝUKU CO NEJLÉPE.
VŠEM VELICE DĚKUJI ZA SPOLUPRÁCI, vedení školy umístí později na web formulář o plnění domácí výuky pro rodiče nenastupujících dětí.
MOC POZDRAVUJI DĚTI ZŮSTÁVAJÍCÍ DOMA, POKUD MI JE RODIČE PŘIVEDOU UKÁZAT S ODEVZDÁNÍM MATERIÁLŮ, BUDU RÁDA, pokud si odskočíte z práce, vím, že to nejde. NA DĚTI, CO NASTUPUJÍ, SE UŽ MOC TĚŠÍM!!!
Vaše tř. uč. M. Bledá

   

Aktuality

Návštěva 3.A v psím útulku

Exkurze 3.A na farmu v Ledcích

Slavnostní stužkování prvňáčků 2024

Slavnostní předávání vysvědčení 28.6.2024

Deváťáci navštívili Anglii (a kousek Walesu)

Putování po historických památkách.

Exkurze do ZOO v Plzni

Exkurze na farmu u Chebu

Návštěva muzea 2.A

Za virtuální realitou do chladící věže Temelína

Aktuality 2021/2022
Aktuality 2020/2021
Aktuality 2019/2020
Aktuality 2018/2019
Aktuality 2017/2018
Aktuality 2016/2017
Aktuality 2015/2016
Aktuality 2014/2015
Aktuality 2013/2014
Aktuality 2012/2013
Aktuality 2011/2012
Aktuality 2010/2011

 
         
 

Za tuto stránku zodpovídá: M. Bledá    Stránka vytvořena: 22.05.2020

    © Škola JIH Mariánské Lázně